вторник , 24 октомври 2017
pece-trkalo-640x320

За Директорот на Онкологија давањето пари за спас на човечки живот биле напразно потрошени пари

pece-trkalo-640x320
Жално е што и Данев и директорот Ристески повеќе ги погодил мојот статус отколку смртта на младиот човек од Битола. Но, тоа говори за нив. За мене човечкиот живот нема цена. Секогаш ќе се борам за секој граѓанин на Република Македонија за нивното здравје и тоа на секој можен начин, како многу пати до сега без разлика дали тоа некој го погодило или не. Граѓаните нека ценат, напиша Оливер Спасовски на својот Фејсбук.

На овој коментар, се јави и директорот:

milan-komentar

 

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …