сабота , 21 октомври 2017

За нас

Главната цел која ќе тежнееме да ја постигнеме е привлекување на што повеќе читатели, кои ќе ги ценат нашите објави од аспект на независност и непристрасност.
На краткорочен план би се труделе да постигнеме:
– Доволна бројка на читатели – Бројка со која би обезбедиле континуираност и стабилна точка на одржливост на интернет порталот
– Максимална реклама – Рекламирање на нашиот сајт преку користење на разни опции, како во социјалните мрежи, така и во пишаните медиуми, но и истакнато ниво на герила маркетинг. Особено важно е да се напомене дека тимот ќе вложи труд преку креативност и иновативност да стигне до сите читатели, со што би ги освоил нивните симпатии и доверба.
– Проширување на категориите – Во почетниот период е замислено сајтот да располага со неколку категории од типот на Економија, Политика, Бизнис, но набрзо да се прошири и на преку информации кои ги засегаат ШоуБизнисот, Забава, Свет, па се до објавување на лично наши изработени фотогалерии.

Во случај на судски спор, правен застапник е Адвокатска канцеларија Ристо Николоски.

Контакт: revolucionermk@gmail.com