понеделник , 21 август 2017
пратеници сдсм 22

Заканувачки пораки до пратеници од СДСМ

Заканувачки пораќи вчера вечерта биле напишани пред домовите на пратениците на СДСМ Петре Шилегов, Васко Ковачевски од Битола и Јован Митревски од Струга.

„Васко Ковачевски, спремен си да ја продадеш Македонија?“, „Петре Шилегов, дали твоите деца гласаат за двојазичност?“, „Јован предавник, гробар на Македонија“, пишува пред домовите на пратениците.

Освен кај нив, заканувачки пораки биле напишани и пред домот на пратеникот на СДСМ од Куманово, Максим Димитриевски.

Слични написи

Hristijan-Kostov

Костов: Болницата „8 Септември“ има долг од пет милиони евра

Градската општа болница „8 Септември“ има долг од 5 милиони евра или околу 243 милиони …