сабота , 21 октомври 2017
zatvoren selekt

Затворено кафулето “Селект” од Крива Паланка, без никакво образложение и решение

Сопственикот на кривопаланечкото кафуле “Селект”, Сашко Митковски денес на својот профил без никакво образложение и решение УЈП го затворило неговиот објект.

Еве што напиша Митковски:

“Ако ова е цената за крај на режимот, нека биде, ќе го издржиме и ова.

Само некој нека има на ум дека е нарушена постапката во целост и дека некој дебело ќе одговара.

1.Објектот а затворен на присилен начин без извршена контрола, без констатирана моментална состојба,без записник и без наод. Единствено образложение на решението затварања е ВЕДНАШ затварање. Единствена причина за затварање е личната желба на некој поединец.

2. За оваа тортура фатени сте со 100:0 со цврсти докази и за ова запаметете ќе има огромна одговорност.”

Митковски е истакнат член на Социјалдемократскот сојуз, и претендент за кандидат за градоначалник на општина Крива Паланка.

Слични написи

2-ALIMS-13ti-simpozium-2017-1024x986

Бекировски учествуваше на симпозиум во организација на Агенцијата за лекови и медицински средства на Србија

Стручниот тим на Агенцијата за лекови и медицински средства (МАЛМЕД), учествуваше на 13-тиот симпозиум во организација …