недела , 24 септември 2017
muvlija

Животот во студентските домови отпеан во 4 минути од “Мувлија бенд”

“Мувлија бенд” во 4 минутна песна го има отпеано животот на студентите во студентските домови, слушнете во продолжение.

Слични написи

шамија

Омбудсман: На девојчињата во Охрид да им се дозволи со шамија да ја следат наставата

Народниот правобранител најостро ја осудува постапката на Министерството за образование, кое со испратениот допис  му …